Afscheid Wouter, welkom Freek!


Dames en heren,

 
We hebben heel droevig nieuws, maar gelijk ook weer goed nieuws! Het droevige nieuws is dat Wouter na bijna 7 jaar bij Premium te hebben gespeeld, heeft aangegeven te willen stoppen met de band. Zijn eerste optreden was tijdens de kermis in Lichtenvoorde en in de periode daarna hebben wij samen menig feest in Nederland plat gespeeld! We hebben ontzettend gelachen met elkaar en we zullen je erg missen Wouter, het was een toptijd! Bedankt!
 
Wil je Wouter nog eenmaal op het podium met Premium in actie zien? Kom dan met z’n allen tijdens Koningsdag naar de Markt in Lichtenvoorde, Wouter zal dan nog enkele nummers ten gehore brengen.
 
Het goede nieuws is dat wij direct een waardig vervanger voor Wouter hebben weten te vinden en dat in de persoon van Freek Rikkerink! Voor de mensen die Freek niet kennen, hij heeft bij First Million en bij Van Oorsprong gespeeld en speelt op dit moment ook in het duo Suzan & Freek. Freek heeft inmiddels al een optreden met ons meegespeeld en bij het afscheid van Wouter zal hij officieel worden voorgesteld als gitarist van Premium, maar voor die tijd is hij ook al te bewonderen tijdens het Pootfeest georganiseerd door De Timp. Freek, we gaan een heel muzikale toekomst tegemoet en we hebben er ontzettend veel zin in! Welkom!